tanácsadás és lakberendezés

Családi házak, lakások

Mikor ajánlom lakberendező felkeresését?

  • új családi ház építése vagy lakás átalakítása előtt
  • családi ház vagy lakás vásárlásakor
  • ingatlan felkészítésekor értékesítés előtt
  • meglévő bútorok az új házba, lakásba történő integrálásakor

Rendet rakok elképzeléseidben

Látom, hogy mi működik egy belső térben, és mi az ami nem.

Átlátható tervezés

3D-s tervekkel segítem, hogy egyben lásd az adott helyiséget.  

Harmóniát teremtek

Szín és stílus tanácsadással  segítek, hogy a körülötted lévő tér harmóniában legyen. 

Világos helyiségek

Gondoskodok a fény könnyű bejutásáról, a megfelelő világításról, hogy otthonod a legszebb fényében ragyoghasson.

Minőségi bútorok kiválasztása

Jól ismerem a bútorgyártó cégek termékeit, így Neked mindig a legjobb minőségű bútorokat tudom ajánlani.

Mozgáskorlátozottnak is megfelelő terek

Segítek úgy kialakítani az otthonod, hogy  mozgáskorlátozott családtagjaid és ismerőseid is kényelmesen tudják használni. 

Családi ház és kislakás munkáim

Nagycsaládos családi ház

Egy kedves pár felkérésnek tettem eleget, nemrég vásárolt családi házuk belső tereit kellett rendbe tennem. Összehangoltam a már meglévő színeket, bútorokat a leendő bútorzattal, harmóniát teremtve az egész házban.

Panel lakás nappali teljes felújítása.

Kiskunhalason, egy társ szakmában dolgozó kollégám keresett meg, hogy a nappali részt tervezzem meg  és kivitelezzem. Fiatalos, modern színeket kért, kényelmes és használható bútorokat. Minden igényt kielégítő enteriőrt sikerült megvalósítanom, az ügyfelem legnagyobb örömére. 

 

Családi ház átalakulása / Soltvadkert

Fiatal házaspár kért meg, hogy a ház alsó szintjén lévő helyiségeket színekben és formában újítsam fel. Az egész ház egy modern belső kialakítást kapott,  bordó színeket lecseréltem kékre, ezüst és fehér árnyalatokra. Minőségi kiegészítőkkel , magas állóvázával és egy szép fali órával tettem egésszé a teret. 

Régi házból újat varázsoltam.  

Ügyfeleim Kiskunhalason, a városközpontban vásároltak egy régi stílusban épített polgári házat. A belső átalakítás jó volt, a nappaliból került leválasztásra egy vendégszoba. Az egész házat egy modern, elegáns otthonnak álmodtam meg.Olasz bútorok kerültek a nappaliba, a többi szobába egyedileg tervezett bútorok készültek. Külön öröm volt, hogy a születendő kislány szobáját is én tervezhettem meg. 
Öröm volt dolgozni, mert teret hagytak az elképzeléseimet és terveimet megvalósításának. Egyediség, harmónia, elegancia uralkodik mindenhol. 

 

Nőies megjelenés.

Kiskunhalason élő kedves hölgy keresett meg, hogy családi házának nappali, konyha, étkező részét esztétikailag javítsam fel. Új média falat terveztem, az ablakra új dekor függönyök kerültek, új szőnyeg, új dohányzóasztal, új álló lámpa és magas kaspóban szép virágok. 
A bejárattal szemben sikerült elhelyezni egy  konzol asztalt, a mögötte lévő falra  Mopa Piramis fali panelek kerültek. Egy nagyszerű otthont sikerült létrehoznom, amit ügyfelem a mai napig imád. 

 

 

Elegancia és báj glamour stílusban.

Fiatal pár két  gyermekkel költöztek vissza Kiskunhalasra, városközponthoz közeli 110 négyzetméteres lakás komplex tervezését és kivitelezését bízták rám. A lakás glamour stílusban lett berendezve kéréseiknek megfelelően. Szeretik a szép és minőségi bútorokat és anyagokat, ezeket figyelembe véve alkottam meg ezt a csodás otthont. 

 

 

Baja családi ház 

2018 év végén keresett meg a házaspár, hogy most épülő családi házuk belsőépítészeti látványtervezését készítsem el és azt követően segítsek nekik annak megvalósításában. 2020 év végére lettünk kész ilyen szinten, hosszú munka volt de az eredmény magáért beszél. Büszke vagyok , hogy résztvehettem ebben a szép otthonnak a megalkotásában, örömömre szolgál, hogy megrendelőim is boldogok új otthonukban. 

elérhetőségem

  +36/20 978-22-95

  kriszta.design@gmail.com

több infó

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem