Elismerések

2020.10.9
ORSZÁGOS Style&Draw enteriőrtervezési pályázat Az év tervezője 

Az OtthonNeked  2020-ban is meghirdette enteriőrtervezési pályázatát, melynek során kiemelkedő szerepet játszott a természet és a vidéki stílusjegyek, valamint a modern, innovatív lakberendezési megoldások ötvözete.  Fontos célom volt, hogy a ház otthonná váljon - a lakók megpihenhessenek és feltöltődhessenek ott, egyszerre élvezhessék a természet közelségét és értékeit, valamint a modern lakberendezési eszközök kényelmét. 

Hatalmas örömmel tölt el, hogy pályázatommal elnyerhettem Az év tervezője címet, továbbá a Szabó Kandalló és az IBDesign különdíját is. 

 

Szilágyiné Krisztina

lakberendező, designer

a pályázatról

A Style&Draw 2020-as enteriőrtervezési pályázata során egy kisszékelyi innovatív hétvégi ház enteriőrjét kellett kialakítani egy négytagú család számára. 

pályázati kiírás

Így látta a versenyt a szakmai zsűri A pályázatra beadott terveim ide kattintva tekinthetők meg

2018.12.7
Az Év 2018 Pályakezdő Lakberendezője 1. helyezés
Az Év 2018 Pályakezdő Lakberendezője közönségdíjasa

a kapott okleveleim

Szakmai zsűri indoklása: 
A feladat egy 30-as éveiben járó gyermek nélküli házaspár otthonának  a kialakítása volt. A feladat teljesítése során a Tervező rugalmasan tartotta szem előtt a térben elhelyezkedő funkciók sorolását. Itt kell megjegyezni, hogy az épület külső megjelenésére is javaslatot adott, ami a TELJES TÉRBEN gondolkodás tényét bizonyítja.  A Tervező  logikusan végig gondolta  a kapcsolódó funkciók optimális elhelyezését, szintén pozitív eleme a tervnek a külső és belső terek megfelelő részeinek vizuális összekapcsolása. 
Összességében megállapítható, hogy a Tervező az ott élők tevékenységének optimális kiszolgálása mellett a jövőbe is nézve  a XXI. század belsőépítészeti eszközeivel egy jól használható , korszerű épületbelsőt alakított ki. 


Szilágyiné Krisztina
lakberendező, designer

a pályázatról

A LOSZ minden évben meghirdeti az Év Pályakezdő Lakberendezője pályázatot

2018.10
ORSZÁGOS  Style & Draw enteriőrtervezési pályázat 2. helyezés

mindenki kedvence a nappali

Ebben az évben is az OtthonNeked meghirdette ORSZÁGOS  Style & Draw enteriőrtervezési pályázatát építészeknek, belső építészeknek és lakberendezőknek.

Úgy gondoltam, megmérettetem magam a neves szakmai zsűri előtt .

Nem hiába volt a sok munka, mert az előkelő 2. helyezést hoztam el és a Cadline Kft. által felajánlott különdíjat.

Nagy örömömre szolgált, hogy Sütő Kata és Göbölyös Kristóf vezető építészek dicsérő elismerésben részesítettek a munkámról.


Szilágyiné Krisztina
lakberendező, designer

a pályázatról

Az Otthonneked Style & Draw enteriőrtervezési pályázatán 2018-ban a tervezők saját otthonának megtervezése volt a feladat

2017.07
Cadline Hónap képe pályázat

Meggyőző elosztású és természetes hatású a megvilágítás. Az anyagminták és az egyéb térbeli részletek, valamint a jelenethez kiválóan illeszkedő háttér már-már kézzel foghatóvá teszik a látványt.

 

a zsűri indoklása

2009.03
Kecskemét, Lakásművészeti Kiállítás 2. helyezés

2020. Az Év Fürdőszobája pályázat leginnovatívabb fürdőszobája

2020-ban rendezték meg az Év fürdőszobája pályázatot, sok szép munka született , köztük ezzel a munkámmal elnyertem a Leginnovatívabb fürdőszoba díját és a RAVAK HUNGÁRIA különdíját.

2021. Halasi Csipke Hungaricum pályázat különdíj

2021. nyarán került megrendezésre a kiskunhalasi csipke mint hungaricum a XXI. századi enteriőrben pályázata, ahol a csipkét kellett megjeleníteni bútorokon , textíliákon. Számomra egy nagyon szép és különleges enteriőr született, kiskunhalasi hotel luxus lakosztályába álmodtam meg a nemes csipkét. Ezzel a munkámmal elnyertem a halasi csipke kuratórium különdíját. Kiskunhalasiként nagyon örültem és megtisztelőnek tartottam .

elérhetőségem

  +36/20 978-22-95

  kriszta.design@gmail.com

több infó

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem