fotó-realisztikus belsőépítészeti

Látványterv készítés

Fotó-realisztikus látványtervek

 

A virtuális terek a fotó-realisztikus látványterveknek köszönhetően 3D érzetet adnak. A képet elforgathatjuk, a falnézeteket szemmagasságból szemlélhetjük. Az eredmény videó formájában is megtekinthető. A látványterv minden eleme szinte tökéletesen emlékeztet a valóságos tárgyakra, és belsőépítészeti elemekre.

Látványterv munkáim

Fiatal párnak új építésű házuk nappali-étkező-konyha és fürdőszoba tervei. 

Nagy örömmel terveztem meg ennek a fiatal párnak új otthonát, fiatalos, modern, tágas enteriőrt sikerült létrehoznom , ügyfeleim legnagyobb örömére. 

27 négyzetméteren megtervezett nappali, étkező, konyha . 

A kis négyzetméter ellenére  egy letisztult, élhető otthont sikerült megterveznem ügyfeleimnek. A nappali egyedisége a Mopa fali panelek , ami színt és különlegességet visznek a helyiségbe. 

Elegáns hálószoba 14m2-en! 

A kis méretű szobákat okosan kell berendezni, hogy megfeleljen az ügyfél igényeinek, napi szokásainak. Kényelem és harmónia egy helyen! 

Harmincas éveikben járó , gyermek nélküli házaspár 164 m2-es családi házának teljes megtervezése. 

Ebben a felkérésben megbízóim teljes körű tervezést bíztak rám, szabad kezet kaptam  mindenben. Célom volt, hogy XXI. századi , kortárs és hosszú távú minőségi lakberendezést  végezzek. 

Mont Noir elegancia.

Középkorú házaspárnak terveztem meg a 15 négyzetméteres hálószobáját az elegancia jegyében. Erre kiválóan alkalmas az Olasz Alf Italia által gyártott Mont Noir bútor család. Kényelem, elegancia  ...

Média fal.

Fiatal pár kért , hogy tervezzek nekik a meglévő lakásukba egy  tárolásra is alkalmas média falat. Szürke és magasfényű fehér színeket használtam kérésükre. 

Homlokzati terv.

Nem szokványos feladatra kértek meg ügyfeleim....meg kellett terveznem  újonnan épülő  családi házuk külső homlokzati részét. Építészeti tudásomat elővéve, egy modern , tekintélyt parancsoló ház külsőt  sikerült terveznem, ügyfeleim örömére. 

Budapest új építésű ikerház nappali, konyha, étkező. 

A konyha kiállításon ismerkedtem budapesti kedves ügyfeleimmel. Arra kértek, hogy most épülő többszintes házuk földszinti részének belsőépítészeti terveit csináljam meg. Alap instrukciókat megkaptam tőlük, a többi az én feladatom volt. 

PW CMS 1.4.6 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem