fotó-realisztikus belsőépítészeti

Látványterv készítés

Fotó-realisztikus látványtervek

 

A virtuális terek a fotó-realisztikus látványterveknek köszönhetően 3D érzetet adnak. A képeket elforgathatjuk, a falnézeteket szemmagasságból szemlélhetjük. A látványterv minden eleme szinte tökéletesen emlékeztet a valóságos tárgyakra és a belsőépítészeti elemekre.

Látványterv munkáim

Fiatal pár új építésű házának nappali-étkező-konyha és fürdőszoba tervei. 

Nagy örömmel terveztem meg ennek a  fiatal párnak az új otthonát. Fiatalos, modern, tágas enteriőrt sikerült létrehoznom, ügyfeleim legnagyobb örömére. 

27 négyzetméteren megtervezett nappali, étkező, konyha. 

A kis alapterület ellenére egy letisztult, élhető otthont sikerült megterveznem ügyfeleimnek. A nappalit Mopa fali panelek díszítik, melyek színt és különlegességet visznek a térbe. 

Elegáns hálószoba 14 négyzetméteren. 

Egy kis méretű hálószoba berendezését terveztem meg, amelyek megfelel az ügyfelek igényeinek, napi szokásainak. Kényelem és harmónia egy helyen! 

Harmincas éveikben járó, gyermek nélküli házaspár 164 m2-es családi házának teljes megtervezése. 

Megbízóim teljes körű kialakítást bíztak rám, szabad kezet kaptam mindenben. Célom volt, hogy XXI. századi, a kortárs trendeknek megfelelő, mégis hosszú távon is minőséget jelentő lakberendezést végezzek.

Mont Noir elegancia.

Egy középkorú házaspár 15 négyzetméteres hálószobáját terveztem meg az elegancia jegyében. Az olasz Alf Italia által gyártott Mont Noir bútorcsalád kiváló választás volt. Kényelem, elegancia...

Média fal.

Egy fiatal pár kért fel, hogy tervezzek a meglévő lakásukba egy tárolásra is alkalmas média falat. Igényeiknek megfelelően szürke és magasfényű fehér színeket használtam. 

Homlokzati terv.

Nem szokványos feladatra kértek meg ügyfeleim: meg kellett terveznem egy újonnan épülő családi ház külső homlokzati részét. Építészeti tudásomat elővéve, egy modern, letisztult külső terveztem, ügyfeleim örömére. 

Provence stílusban megálmodott családi ház.  

Nagyon örültem fel a felkérésnek, mert nem mindennapi stílusban kellett dolgoznom: egy pár újonnan épült családi házának belsőépítészeti tervezését bízták rám. Kérésük volt, hogy Provence és vidéki stílusjegyek megtalálhatóak legyenek az egész házban. Meleg, otthonos, egyedi enteriőrt sikerült megalkotnom, megbízóim nagy örömére! 

 

Modern elegancia.

Egy fiatal pár új építésű otthonának belsőépítészeti terveit készítettem el, személyes igényeikre szabva. Kedvelik a barna színt, így ezt a ház nappali és konyha részébe becsempésztem, kiegészítve modern, fiatalos világos szürkés, pasztell árnyalatokkal. 

 

Klasszikus Art Deco stílusban megálmodott családi ház.  

Diósdligeten, egy fiatal pár első közös otthonuk belsőépítészeti tervezésével bízott meg, klasszikus Art Deco stílusban. Színekben és anyagokban a kortárs elemeket alkalmaztam, fontos volt a funkcionalitás, így a bútorok nagy része egyedileg tervezett. Kifinomult, elegáns otthont álmodtam meg a fiataloknak. 

 

Sicis, az örök elegancia. 

Ügyfeleim kérésére magas esztétikai értékeket hordozó burkolatokat és bútorokat terveztem, így esett választásom a személyes kedvencemre, a Sicisre. A bútorok a Sicis gyár termékei, beleértve a lámpákat és a fali burkolatokat is. Számomra a Sicis az örök eleganciát képviseli, ezért nagyon örültem, hogy az ő termékeikkel alkothattam meg ezt a teret.  

2019 Év fürdőszobája pályázat.

2019-ben jelentkeztem az Év fürdőszoba pályázatra, ahova 3 munkámat neveztem be. Mindegyik fürdőszobát az innováció jegyében terveztem és két számomra fontos gyár, a Porcelanosa és a FAP termékeit, burkolatait választottam a fürdőkbe.

 

Sicis hálószoba.

Számomra a Sicis az egyik legmagasabb esztétikai élményt nyújtó burkolatok egyike. Számtalan szín és forma jellemzi, de legfőképp az elegancia, így minden egyes tervezésből művészi enteriőrök születnek. A hálószoba tervezeten minden anyag, burkolat és bútor a Sicis gyár terméke. 

 

Magas tér, modern enteriőr.

Mindig örömmel tölt el, amikor egy fiatal pár megkér életük első közös otthonának megtervezésére. Magas belmagasság, látszó beton, kőfurnér, modern szürke és fehér szín ötvözve a melegséget adó fa hatású anyagokkal: egy időtálló, trendi otthont alkottam kedves ügyfeleim részére. 

Németországi távmunka.

 Németországban élő kedves házaspár keresett meg, hogy készítsem el hamarosan épülő házuk belsőépítészeti terveit. A tervek elkészülte után távmunkában segítettem ügyfeleimet, hogy felépüljön álmaik otthona. Személyes igények, minimalista színek és a skandináv elemek együtt teszik harmonikussá az otthont.

Kisszékely hétvégi ház

Ebben a munkámban Tolna megyében található piciny kis faluban , Kisszékelyen épülő hétvégi ház komplex belsőépítészetét kellett megterveznem "Élvezem a házam" szemlélet jegyében. Házat két felnőtt és két gyermeknek terveztem , urbánus és kortárs stílusjegyeket használva de  régi kor szellemében becsempésztem hagyományos stílusjegyeket is. 

Könyv szerető család

Kis alapterülethez képest nagyvonalú teret terveztem annak a párnak, akik nagyon szeretnek olvasni.Modern, kortárs lakberendezést kértek , sötétebb színhasználattal, elegáns, használható élettérrel. 

Feketén-fehéren.

Feketén-fehéren, mert bizony valaki így szereti. Ez a két szín megunhatatlan, örök divat marad , sokat használjuk a belsőépítészetben. Fiatalok első otthonuk belsőépítészeti tervezése látható egyedi igényeikre szabva. 

Luxus ingatlan

Ezt a luxus ingatlant Sicis burkolatokkal és bútorokkal terveztem meg,
arany, pezsgő arany és a  kék szín megunhatatlan eleganciájával .

Férfias ,urbánus lakberendezés  

Csömörön épülő luxus ingatlant terveztem egyedülálló férfi számára. Kérése a színeket illetően arany és a fekete használata volt, a többi kialakításban szabad kezet kaptam. Maximalizmusra törekszem minden munkámban, úgy gondolom ennél is sikerült a legjobbat alkotnom megrendelőmnek. 

 

Fiatal lány első otthona 

Megtisztelőnek érzem amikor fiatalok kérnek fel életük első otthonának megtervezésére. Így történt ebben az esetben is, adott egy szép új építésű lakás , adott egy fiatal lány akinek nagyon jó az ízlése és én, aki szabad kezet kapott ennek a szép otthonnak a megvalósítására. Természetesen itt is hangsúlyt fektettem a használhatóságra és az egyedi megjelenésre. 

Fiatalok első lakása Budapesten a németvölgyi rezidenciában.

Budán újonnan épült 50 négyzetméteres lakás belsőépítészeti tervezésére kértek fel , modern , fiatalos stílusban, fekete és arany színeket használva. Lakás kis méretéből adódóan igyekeztem élhető és használható élet tereket kialakítani, de nem figyelmen kívül hagyva a dizájnt is. Mivel az elektromos és villanykiállások már megvoltak, nekem kellett hozzá igazítanom a bútorozást. Kislakásból is kilehet hozni a legjobbat ha szakértői kezekbe kerül . 

 

Felújítás kisfürdőszoba és előszoba 

Vidéken élő házaspár kért fel , hogy a kisméretű előszobájukat és fürdőszobájukat , felújítási munkák előtt tervezzem meg esztétikusan és használhatóan. Fürdőszobát a családfő használja , így azt férfias megjelenésben alakítottam ki, világos színek egy kis feketével kombinálva. Előszoba is nagyon kis méret , kérésük volt , hogy a ruháknak és cipőknek megfelelő tárolási lehetőséget biztosítsak. 

Felújításra vár még a ház nappali, háló és a vendégszoba is, folytatásként ez is megtervezésre került. 

 

Magas beltér, nemes elegancia

Kiskunhalason épülő ingatlan belsőépítészeti tervezésével bízott meg fiatal házaspár. Mai kortárs építészetben egyre többet megjelenő magas beltérrel rendelkező nappali tervezése egyediséget és nagyvonalúságot kellett sugalljon. Kérésük volt a meleg barna színek használata mindenhol, így az anyagok és a színek egymással szoros kapcsolatban ívelnek át a helységeken. Megtartva az elegáns és túlzásoktól mentes elrendezést,  élhető , családias otthont sikerült terveznem megrendelőimnek. 

Férfias lakberendezés kék színekkel.  

Debrecenben épülő családi ház belsőépítészeti tervei láthatók, megbízom sötét és a kék szín használatát kérte. Fényes padlóburkolat nemes eleganciája mellett jól megfér a bútorok matt felülete és a sötét színek, a tapéta pedig hangsúlyos eleme az egész lakásnak. 

 

Nyíregyháza fiatal férfi otthona   

Új építésű két szintes ikerház nagyobbik lakásának belsőépítészeti tervei láthatók férfias stílusban ,személyre szabottan , egyedi igényekre formálva. Alap színek a sötét szürke , arany és a kék szín mint kiegészítő szín. Ügyfelem kérése volt az elegancia és a használhatóság együtt érvényesüljön. Igyekeztem a lehető legtöbbet kihozni a helységekből, úgy gondolom sikerült is , ügyfelem elégedett és meg is kezdődtek ennek megfelelően a kivitelezési munkák is. 

 

Wellis fürdőszoba  

Ezt a munkámat a Wellis cég felhívására készítettem, feladat volt , hogy a cég által forgalmazott termékekből egy szép fürdőszobát tervezzünk. Nekem nem is volt kérdés, hogy a termékeket az általam nagyra tartott Sicis gyár burkolataival teszem nemessé és nagyvonalúvá. Számomra egy csodálatos álom fürdőszoba született. 

 

Halasi Csipke mint Hungaricum 

Ezt a munkámat egy országos pályázatra készítettem amit a LOSZ , Vidékfejlesztési Minisztérium és a Halasi Csipke Alapítvány hirdetett meg. Kiskunhalasi tervezőként evidensnek tartottam, hogy induljak ezen a nemes pályázaton. Koncepciómat egy halasi hotel luxus lakosztályában láttam meg , a halasi csipke finomságát és értékállóságát bútorokon, textíliákon jelenítettem meg luxus környezetben. Szerintem egy nagyszerű munka született amire nagyon büszke vagyok. 

 

Budapesten épülő két szintes családi ház 

Fiatal pár Budapesten épülő két szintes családi házának belsőépítészeti terveire kaptam megbízást. Mindig megtisztelőnek érzem , amikor ilyen volumenű munkát kapok, hiszen minden tekintetben kihívás egy ekkora ház tereit megalkotni. Itt is pontos igényfelmérés történt mielőtt nekiláttam a munkának. Háziasszony kérése volt a zöld szín megjelenése, fehér és a szürke színek betervezése, többi már az én feladatom volt. Nagyvonalú és egy nagyon elegáns otthon született. 

 

Teljes felújítás egy hajósi családi házban.

Hajóson élő fiatal házaspár keresett meg , hogy a most vásárolt családi házuk teljes átalakítási tervét készítsem el az ő ízlésüknek megfelelően. Közel 300 négyzetméteres ház tervezése nem volt egyszerű, mert voltak kötöttségek a kialakítást illetően. Az egész házat harmonikusan, rendezetten és modern enteriőrben terveztem meg. Kérésük volt a szürke-fehér szín használata kékkel együtt. Igyekeztem minden igényüket beépíteni az én  enteriőr elképzelésembe. Egy nagyszerű otthon született megrendelőim örömére. 
Látványtervek végén a jelenlegi állapotról egy pár képet is lehet látni.

 

Szentmártonkátai családi ház újjászületése.

Vidéken élő fiatal házaspár bízott meg , hogy családi házuk belső kinézetét újítsam fel, tegyem világosabbá, otthonosabbá. Két szín kombinációt kértek, az egyikben világos nagy méretű hidegburkolat van lerakva a padló fűtés miatt, hozzá egy elegáns fényes kasmír szürke anyagot használtam, a másik verzióban fa hatású laminált padlólap magasfényű fehérrel lett kombinálva. Nekem személy szerint a melegebb anyaghasználat tetszik jobban, fényes fehér van már mindenkinek. :) A képek végére tettem azokat fotókat, ahol jól lehet látni a különbséget a jelenlegi állapot és a tervezői koncepció között. 

 

Baja családi ház csak csajoknak  

Anya és lánya családi ház belsőépítészeti tervezése láható, nőies, kifinomult, világos  stílusban. Itt is, mint minden munkámban a használhatóság elsődleges szempont volt, fűszerezve a nőies jegyekkel amit a megrendelő kéréséhez igazítottam. Egyszerűen PAZAR !

 

Skandináv modern élet érzés 

Budapest külterületén épülő Nordic  ház  belsőépítészetét álmodtam meg skandináv és  modern stílusjegyekkel, otthonos életérzéssel fűszerezve. Építészetileg a ház nagyon jó elosztású , tágas élet terek vannak. Anyag és szín használatban becsempésztem a skandináv színeket és anyagokat, amelyet egy kis kékkel tettem hangulatossá. Itt is mint minden munkámban, a személyes kéréseket is beépítésre kerültek . Tervezés 2. fázisa az emeleti rész tervezésével folytatódik. 

 

Egyedül álló férfi fürdőszobája és hálószobája 

A megrendelőm egy harmincas évei közepén járó egyedülálló férfi, aki egy multinacionális cégnél dolgozik középvezetőként. Mivel sok időt tölt munkahelyén, fontos számára, hogy egyegy fárasztó nap után igazi kikapcsolódásra leljen otthonában, hiszen ritkán jut ideje elutazni. Emiatt döntött hálószobája és az ahhoz tartozó fürdőszoba átalakítása mellett. Megrendelőm nagy hangsúlyt fektet megjelenésére és öltözködésében is a minőségi darabokat részesíti előnyben. Határozott, mégis romantikus jellem, akinek céljai mellett az élet élvezete is fontos. A tervezés során szem előtt tartottam személyiségét és preferenciáit, így az enteriőr maszkulin, mégis harmonikus és elegáns stílusjegyeket hordoz. A nagyvonalú és felemelő design egy élhető és használható térben valósult meg, melyet magas minőséget képviselő anyagok és termékek egészítenek ki. A tervezési tematikám az Arezzo Silk kád köré épült, ez lett az otthoni oázis középpontja. Ezt a finoman letisztult kádat szerettem volna egy olyan környezetbe tenni, amely méltón képviseli és kiemeli a kád nemes eleganciáját. A fürdőszobát hozzákapcsoltam a hálószobához, így annak meghitt hangulatát egy nagyvonalú, különleges fürdőszoba koronázza meg. A Silk kádat természetes fénybe helyeztem, amely felülről bevilágítva fényponttá varázsolja a helyiségen belül. A természetet képviselő elemek hívogatóvá és relaxációs élménnyé varázsolják a kád használatát. A kád köré luxus és minőségi anyagokat használtam: burkolatként a Marazzi nagyméretű Grande Marble Look Frappuccino barna színét alkalmaztam, amely kellőképpen megkoronázza a Silk kád szépségét. A bronzos és a füstös árnyalatokat a természetes zöld növényzet bevonása és a kívülről beáradó természetes fény enyhe kontraszttal teszi lágyabbá és egészíti ki. Összességében egy elegáns és harmonikus, mégis különleges enteriőrt álmodtam meg az Arezzo Silk kádjával, ezzel is kifejezve, hogy az álmok valósággá válnak: megrendelőm a sietős hétköznapok tengerében is nyugalomra lelhet saját szentélyében.

Fiatalok lakása Kiskunhalason

Ez a lakás Kiskunhalason található, közel 80 négyzetméteres alapterülettel. Fiatalok első otthona lesz , megrendelőm határozott elképzelésekkel keresett meg a színeket és stílust illetően, ennek a megformálása, egységbe öntése az én feladatom volt. Királykék szín meghatározó eleme az egész lakásnak, amely kifejezett kérése volt a megrendelőmnek. Arany szín használatával egy nagyon elegáns, harmonikus otthont sikerült alkotnom. 

 

Szépségszalon Kiskunhalason

Kiskunhalason egy régi kedves ügyfelem kozmetikai és szépség szalon megnyitását tervezi és ennek a  tervezésére kért fel. Mivel már dolgoztunk együtt így a ráhangolódás és a stílus kialakítás nem volt kérdéses. Minőségi szolgáltatás mellé, luxus kinézetű enteriőrt terveztem, ahol a hölgyek nem csak szépülnek hanem pihennek is. 

 

Diósd villa 

Diósdon élő házaspár leendő otthonát kellett megterveznem személyes igényeikre szabva . Az épület 3 szintes , magas 4 és 5 méteres belmagasságok tényleg a nagyvonoluságot sugározzák , ennek megfelelően lett a tér berendezve és az otthonosság is meghagyva. Pasztell színek a kék árnyalataival pazar egyveleget alkotnak a térbe, nemes anyag és minőségi bútorhasználat a hosszú távú otthon záloga. 

 

Fiatalok első otthona Debrecenben.

Debrecenben épül ez a mai kornak megfelelően , magas belmagassággal rendelkező nappali-konyha-étkező élettér, amely 50 négyzetméteres .Meleg anyag használatot kértek, barna , krém-bézs színeket, matt felületeket . Az alapterület nem túl nagy , így átgondolt tervezéssel sikerült egy modern, harmonikus otthont megalkotnom.  

 

 

Balatoni nyaraló átalakulása

Régi kedves ügyfeleim kértek fel Balaton parton közvetlenül fekvő kis nyaralójuk belső átépítésére, újra gondolására.  Helyszíni felmérést követően készültek el az általam megálmodott belső tér, ami szorosan igazodott a megrendelőim kérésihez. Falak kivételével és egy kis gipszkartonozással hangulatos és tágas belsőt alakítottam ki, fa és a kék szín használatával a balatoni hangulatot igyekeztem szimbolizálni. 
Kis helyég méretek komoly fejtörést okoztak, hogy a tér maradjon azért tágas de a szükséges bútorozás és tárolásra alkalmas elemek meglegyenek. 

 

 

Meleg színek, otthonos hangulat

Fiatalok Ürömön épülő lakásuk alsó szintjének a teljes megtervezésére kértek fel. Mennyezeten hűtő rendszer van kialakítva , padlófűtéssel kiegészítve, így a kiállásokat figyelembe kellett vennem, és ahhoz igazítani a teljes belsőépítészetet. Megrendelői igény volt, a meleg barna és a szürkés barna színek használata, elegáns de élhető otthont kértek, hiszen hamarosan megszületik az új otthonukba a második gyermek.
Logikus tér rendezés, harmonikus színek és anyagok egységet alkotnak, a kék szín használata  külön kérés volt, amit megfűszereztem egy kis púder színnel. 

 

 

Valami Amerika!

Igen, ez a ház Amerikában épül, Floridában. Egy fontos mérföldkő szakmai életemben, hogy ilyen messzire is eljuthatok a munkáimmal. Minden percét élveztem a tervezésnek, a méretek teljesen mások mint nálunk, így még nagyobb odafigyelést igényelt a bútorok méretezése, a készülékek típusainak feltérképezése. Elegáns , otthonos, egy kicsit a mexikói hangulatot felidéző enteriőr született teljességgel a megrendelői igényekre szabva. 

 

 

Fiatal lány szobája és a család nappali, étkező, konyha terei

Kiskunhalason élő család serdülő lányuk szobájának az újra gondolására kértek fel. Szereti a lila és a menta színeket, így a kiegészítőkben alkalmaztam ezeket, hogy ne legyen túl giccses hatású és hosszú távon ne legyen unalmas a szoba hangulata. Jelenleg a meglévő ágyát integráltam be a szobába, de úgy terveztem meg a szoba bútorozását, hogy később a 120-as ágyat kitudják cserélni 160-ra.  Nem kis fejtörést okozott , hogy logikus, rendezett és látványos legyen a szoba elrendezése és hosszú távon , felnőtt korára is kiszolgálja a benne élőt. 

 

 

 

Székesfehérváron épülő családi ház

Székesfehérváron , közel a központhoz, zöld övezetben épülő családi ház belsőépítészeti tervei láthatók, amelyet négy tagú család részére terveztem. Határozott elképzeléseik voltak, így könnyebb volt a terek  dizájn kialakítása. Meleg színek, világos anyaghasználat egy kis fával, az örök elegáns kék és fekete kombinációval egy kis arannyal fűszerezve. Lányok szobái az emeleten találhatóak, amelyet mindenki személyiségének és kérésének megfelelően terveztem. Családi ház hasznos alapterülete több mint 200 négyzetméter. 

 


 

 

Télikert tervezés

Ebben a felkérésben egy nem mindennapi téli kertet kellett terveznem, különleges hangultra, egyedülálló belsőre törekedtem. Imádott Sicis burkolatok itt sem maradhattak el, kandalló szépsége , melegsége és a virágok együttesen megkoronázzák az enteriőrt. 

 

 

Szépségszalon a Margit körúton

Budai oldalon a Margit körúton fog ez a szépség szalon hamarosan megnyitni, melyet volt szerencsém egy fiatal hölgynek megtervezni, akinek nagy álma válik majd valóra ezzel a szalonnal. Teljességgel az ő igényeire és kérésnek megfelelően terveztem meg minden részletét. Látványos fali dekoráció, mozgalmas és részlet gazdag kiegészítőkkel várja majd vendégeit a szalon.  

 

 

Családi otthon fiataloknak 

Fiatalok Ürümön vásárolták egy lakóparki övezetben ezt a 100 négyzetméter alapterületű ingatlant. Alsó szinten a nappali-étkező-konyha-fürdőszoba és a dolgozó található, az emelti részen a hálószobák. Szeretik a világos, pasztel, szürkés-barna színeket és az eleganciát sugárzó aranyat. A lakás belsőépítészeti kialakítására nagyon ügyeltem, hogy élhető, használható otthon legyen ami hosszú távon kiszolgálja őket. 

 

 

Sötétbarna és a világos színek harmóniája

Ennek a háznak a tervezése nem kis feladat volt, a ház belső tereinek a teljes kialakítása  az én feladatom volt, az építészeti rajzhoz képest lettek változtatások amiket  a bútorozáshoz igazítottam. Ezért is jó amikor még a tervezői asztalon születnek meg a megfelelő tér rendezések, amikor a belsőépítész tervezőt még a legelején bele vonják a munkába. Ekkor még tudunk változtatni a homlokzati elrendezésen, és a bútorozáson, hogy a lehető leg optimálisabb otthon jöjjön létre. 

 

 

Klasszikus házba tervezett fürdőszoba

Vidéken élő hölgy 30 évvel korábban épült ház fürdőszobájának az újra tervezése volt a feladatom. A burkolat kiválasztása mindig nehéz feladat a sok kínálatból, de sikerült neki tetsző burkolatot választanom ami illik a ház belső kialakításához és nem utolsó sorban kortárs belsőépítészetet is tükrözi.  Az utolsó képek megmutatják, hogy miből mit lehet varázsolni ha szakember kezébe kerül.  

 

 

Férfias megjelenés egy nyíregyházi lakásban

Régi ügyfelem második lakását terveztem az ő igényei alapján. Ez számomra mindig fontos, hogy a megrendelő kérései maximálisan bekerüljenek a terekbe. Sötétebb tónusú lakást szeretett volna , maszkulin színekkel és anyagokkal. Igyekeztem minden teret maximálisan kihasználni a lakás kis adottságaihoz képest, tárolós és pakolós szekrények egyedi tervezéseim, és a terasz is végre fontosságot kapott. 

 

 

Gyermekszoba 7 négyzetméteren

Budapesten élő édesanya kért meg, hogy gyermekének egy olyan szobát tervezzek amely hosszú távon kiszolgálja a kisfiát, nagyobb korára is tudjon benne kényelmesen játszani, alkotni. A szoba mindössze 7 négyzetméter, így nagy fejtörést okozott hogyan tegyek bele mindent amit kértek, sok tárolót, 90x200 ágyat ami ágyneműtartós, legyen íróasztal , de legyen helye az akváriumnak is. Tervezéskor többször egyeztetek a megrendelővel, a vázlat terveknél együtt átbeszélünk minden részletet, hogy a legtökéletesebb enteriőr jöjjön létre. 

 

 

Siófok nyaraló lakás 

Siófokon épült nyaraló átalakítása , bővítése után kerestek meg az ügyfeleim , hogy a belső tereket nem kimondottan nyaraló jelleggel tervezzem meg. Későbbiekben oda szeretnének költözni véglegesen, így a koncepcióm is e köré épült. Színek használata és a klasszikus elegancia együtt érvényesül ebben a szép kis házban. Arany, fekete örök klasszikus egy kis zöld és fa hatású anyag használattal ötvözve. 

 

 

elérhetőségem

  +36/20 978-22-95

  kriszta.design@gmail.com

több infó

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem