fotó-realisztikus belsőépítészeti

Látványterv készítés

Fotó-realisztikus látványtervek

 

A virtuális terek a fotó-realisztikus látványterveknek köszönhetően 3D érzetet adnak. A képet elforgathatjuk, a falnézeteket szemmagasságból szemlélhetjük. Az eredmény videó formájában is megtekinthető. A látványterv minden eleme szinte tökéletesen emlékeztet a valóságos tárgyakra, és belsőépítészeti elemekre.

Látványterv munkáim

Fiatal párnak új építésű házuk nappali-étkező-konyha és fürdőszoba tervei. 

Nagy örömmel terveztem meg ennek a fiatal párnak új otthonát, fiatalos, modern, tágas enteriőrt sikerült létrehoznom , ügyfeleim legnagyobb örömére. 

27 négyzetméteren megtervezett nappali, étkező, konyha . 

A kis négyzetméter ellenére  egy letisztult, élhető otthont sikerült megterveznem ügyfeleimnek. A nappali egyedisége a Mopa fali panelek , ami színt és különlegességet visznek a helyiségbe. 

Elegáns hálószoba 14m2-en! 

A kis méretű szobákat okosan kell berendezni, hogy megfeleljen az ügyfél igényeinek, napi szokásainak. Kényelem és harmónia egy helyen! 

Harmincas éveikben járó , gyermek nélküli házaspár 164 m2-es családi házának teljes megtervezése. 

Ebben a felkérésben megbízóim teljes körű tervezést bíztak rám, szabad kezet kaptam  mindenben. Célom volt, hogy XXI. századi , kortárs és hosszú távú minőségi lakberendezést  végezzek. 

Mont Noir elegancia.

Középkorú házaspárnak terveztem meg a 15 négyzetméteres hálószobáját az elegancia jegyében. Erre kiválóan alkalmas az Olasz Alf Italia által gyártott Mont Noir bútor család. Kényelem, elegancia  ...

Média fal.

Fiatal pár kért , hogy tervezzek nekik a meglévő lakásukba egy  tárolásra is alkalmas média falat. Szürke és magasfényű fehér színeket használtam kérésükre. 

Homlokzati terv.

Nem szokványos feladatra kértek meg ügyfeleim....meg kellett terveznem  újonnan épülő  családi házuk külső homlokzati részét. Építészeti tudásomat elővéve, egy modern , tekintélyt parancsoló ház külsőt  sikerült terveznem, ügyfeleim örömére. 

Provence stílusban megálmodott családi ház.  

Nagyon örültem ennek a felkérésnek, mert nem mindennapi stílusban kellett dolgoznom ,egy fiatal pár újonnan épülő családi házuk belsőépítészeti tervezését bízták rám . Kérésük volt , hogy a Provence  és vidéki stílus jegyek megtalálhatóak legyenek az egész házban. Meleg, otthonos, egyedi enteriőrt sikerült megalkotnom , megbízóim nagy örömére! 

 

Modern elegancia 

Fiatal pár új építésű otthonuk belsőépítészeti terveit készítettem el, személyes igényekre szabva. Szeretik a barna árnyalatát, így a ház nappali , konyha részébe becsempésztem ezt  a színt, kiegészítve modern, fiatalos  világos szürkés, pasztell árnyalatokkal. 

 

Klasszikus Art Deco stílusban megálmodott családi ház.  

Diósdligeten, fiatal pár első közös otthonuk belsőépítészeti tervezésével bíztak meg , klasszikus Art Deco stílusban. Színekben és anyagokban mai kortárs elemeket alkalmaztam, fontos volt  a használhatóság, ezért egyedileg terveztem meg a bútorok nagy részét. Kifinomult , elegáns otthont álmodtam meg a fiataloknak. 

 

Sicis , az örök elegancia. 

Mindig is vágyam volt, hogy a legkedvesebb gyártóm termékeit betudjam tervezni egy szép otthonba. Ez most meg is valósult. Számomra a Sicis ,az örök eleganciát képviseli. 

 

2019 Év fürdőszobája pályázat

2019-ben jelentkeztem az Év fürdőszoba pályázatra, ahova 3 munkámat is beneveztem. Mindegyik fürdőszobát az innováció jegyében terveztem meg , két ,számomra fontos gyár termékei, burkolatai kerültek a fürdőkbe: Porcelanosa és a FAP. 

 

Sicis hálószoba 

Számomra a Sicis, a legmagasabb esztétikai élményt nyújtó burkolatok egyike. Számtalan szín és forma jellemzi, de legfőképp az elegancia. Hálószoba tervezeten minden egyes anyag, burkolat, bútor a Sicis gyár termékei.  

 

Magas tér, modern enteriőr

Mindig örömmel tölt el, amikor fiatal párok megkérnek életük első otthonának a belsőépítészeti megtervezésére. Nagy felelősség minden tekintetben.Ebben a munkában a betonhatás, a modern szürke színek,  melegséget adó fa hangulatával ötvözve egy időtálló , stílusos otthont alkottam meg , ahogy ügyfeleim is elképzelték. 

 

PW CMS 1.4.71 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése

elérhetőségem

  +36/20 978-22-95

  kriszta.design@gmail.com

több infó

A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem