fotó-realisztikus belsőépítészeti

Látványterv készítés

Fotó-realisztikus látványtervek

 

A virtuális terek a fotó-realisztikus látványterveknek köszönhetően 3D érzetet adnak. A képeket elforgathatjuk, a falnézeteket szemmagasságból szemlélhetjük. A látványterv minden eleme szinte tökéletesen emlékeztet a valóságos tárgyakra és a belsőépítészeti elemekre.

Látványterv munkáim

Fiatal pár új építésű házának nappali-étkező-konyha és fürdőszoba tervei. 

Nagy örömmel terveztem meg ennek a  fiatal párnak az új otthonát. Fiatalos, modern, tágas enteriőrt sikerült létrehoznom, ügyfeleim legnagyobb örömére. 

27 négyzetméteren megtervezett nappali, étkező, konyha. 

A kis alapterület ellenére egy letisztult, élhető otthont sikerült megterveznem ügyfeleimnek. A nappalit Mopa fali panelek díszítik, melyek színt és különlegességet visznek a térbe. 

Elegáns hálószoba 14 négyzetméteren. 

Egy kis méretű hálószoba berendezését terveztem meg, amelyek megfelel az ügyfelek igényeinek, napi szokásainak. Kényelem és harmónia egy helyen! 

Harmincas éveikben járó, gyermek nélküli házaspár 164 m2-es családi házának teljes megtervezése. 

Megbízóim teljes körű kialakítást bíztak rám, szabad kezet kaptam mindenben. Célom volt, hogy XXI. századi, a kortárs trendeknek megfelelő, mégis hosszú távon is minőséget jelentő lakberendezést végezzek.

Mont Noir elegancia.

Egy középkorú házaspár 15 négyzetméteres hálószobáját terveztem meg az elegancia jegyében. Az olasz Alf Italia által gyártott Mont Noir bútorcsalád kiváló választás volt. Kényelem, elegancia...

Média fal.

Egy fiatal pár kért fel, hogy tervezzek a meglévő lakásukba egy tárolásra is alkalmas média falat. Igényeiknek megfelelően szürke és magasfényű fehér színeket használtam. 

Homlokzati terv.

Nem szokványos feladatra kértek meg ügyfeleim: meg kellett terveznem egy újonnan épülő családi ház külső homlokzati részét. Építészeti tudásomat elővéve, egy modern, letisztult külső terveztem, ügyfeleim örömére. 

Provence stílusban megálmodott családi ház.  

Nagyon örültem fel a felkérésnek, mert nem mindennapi stílusban kellett dolgoznom: egy pár újonnan épült családi házának belsőépítészeti tervezését bízták rám. Kérésük volt, hogy Provence és vidéki stílusjegyek megtalálhatóak legyenek az egész házban. Meleg, otthonos, egyedi enteriőrt sikerült megalkotnom, megbízóim nagy örömére! 

 

Modern elegancia.

Egy fiatal pár új építésű otthonának belsőépítészeti terveit készítettem el, személyes igényeikre szabva. Kedvelik a barna színt, így ezt a ház nappali és konyha részébe becsempésztem, kiegészítve modern, fiatalos világos szürkés, pasztell árnyalatokkal. 

 

Klasszikus Art Deco stílusban megálmodott családi ház.  

Diósdligeten, egy fiatal pár első közös otthonuk belsőépítészeti tervezésével bízott meg, klasszikus Art Deco stílusban. Színekben és anyagokban a kortárs elemeket alkalmaztam, fontos volt a funkcionalitás, így a bútorok nagy része egyedileg tervezett. Kifinomult, elegáns otthont álmodtam meg a fiataloknak. 

 

Sicis, az örök elegancia. 

Ügyfeleim kérésére magas esztétikai értékeket hordozó burkolatokat és bútorokat terveztem, így esett választásom a személyes kedvencemre, a Sicisre. A bútorok a Sicis gyár termékei, beleértve a lámpákat és a fali burkolatokat is. Számomra a Sicis az örök eleganciát képviseli, ezért nagyon örültem, hogy az ő termékeikkel alkothattam meg ezt a teret.  

2019 Év fürdőszobája pályázat.

2019-ben jelentkeztem az Év fürdőszoba pályázatra, ahova 3 munkámat neveztem be. Mindegyik fürdőszobát az innováció jegyében terveztem és két számomra fontos gyár, a Porcelanosa és a FAP termékeit, burkolatait választottam a fürdőkbe.

 

Sicis hálószoba.

Számomra a Sicis az egyik legmagasabb esztétikai élményt nyújtó burkolatok egyike. Számtalan szín és forma jellemzi, de legfőképp az elegancia, így minden egyes tervezésből művészi enteriőrök születnek. A hálószoba tervezeten minden anyag, burkolat és bútor a Sicis gyár terméke. 

 

Magas tér, modern enteriőr.

Mindig örömmel tölt el, amikor egy fiatal pár megkér életük első közös otthonának megtervezésére. Magas belmagasság, látszó beton, kőfurnér, modern szürke és fehér szín ötvözve a melegséget adó fa hatású anyagokkal: egy időtálló, trendi otthont alkottam kedves ügyfeleim részére. 

Németországi távmunka.

Egy Németországban élő kedves házaspár keresett meg, hogy készítsem el hamarosan épülő házuk belsőépítészeti terveit. A tervek elkészülte után távmunkában segítettem ügyfeleimet, hogy felépüljön álmaik otthona. Személyes igények, minimalista színek és a skandináv elemek együtt teszik harmonikussá az otthont.

Kisszékely hétvégi ház

Ebben a munkámban Tolna megyében található piciny kis faluban , Kisszékelyen épülő hétvégi ház komplex belsőépítészetét kellett megterveznem "Élvezem a házam" szemlélet jegyében. Házat két felnőtt és két gyermeknek terveztem , urbánus és kortárs stílusjegyeket használva de  régi kor szellemében becsempésztem hagyományos stílusjegyeket is. 

Könyv szerető család

Kis alapterülethez képest nagyvonalú teret terveztem annak a párnak, akik nagyon szeretnek olvasni.Modern, kortárs lakberendezést kértek , sötétebb színhasználattal, elegáns, használható élettérrel. 

Feketén-fehéren.

Feketén-fehéren, mert bizony valaki így szereti. Ez a két szín megunhatatlan, örök divat marad , sokat használjuk a belsőépítészetben. Fiatalok első otthonuk belsőépítészeti tervezése látható egyedi igényeikre szabva. 

Luxus ingatlan

Ezt a luxus ingatlant Sicis burkolatokkal és bútorokkal terveztem meg,
arany, pezsgő arany és a  kék szín megunhatatlan eleganciájával .

PW CMS 1.5 · Adatkezelési szabályzat · Visszajelzés küldése

elérhetőségem

  +36/20 978-22-95

  kriszta.design@gmail.com

több infó

A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem