fotó-realisztikus belsőépítészeti

Látványterv készítés

Fotó-realisztikus látványtervek

 

A virtuális terek a fotó-realisztikus látványterveknek köszönhetően 3D érzetet adnak. Egy képet elforgathatjuk, falnézeteket szemmagasságból szemlélhetjük. A videó formájában megtekinthető. A látványterv minden eleme szinte tökéletesen emlékeztet a valóságos tárgyakra, és a belsőépítészeti elemekre.

Látványterv munkáim

Fiatal párnak új építésű házuk nappali-étkező-konyha és fürdőszoba tervei. 

Nagy örömmel terveztem meg ennek a  fiatal párnak új otthonát, fiatalos, modern, tágas enteriőrt sikerült létrehoznom, ügyfeleim legnagyobb örömére. 

27 négyzetméteren megtervezett nappali, étkező, konyha. 

Egy kis négyzetméter ellenére egy letisztult, élhető otthont sikerült megterveznem ügyfeleimnek. A nappali egyedülálló Mopa fali panelek, ami színt és különlegességet visznek egy helyre. 

Elegáns hálószoba 14m2-hu! 

Egy kis méretű szobákat készít, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek igényeinek, napi szokásainak. Kényelem és harmónia egy helyen! 

Harmincas éveikben járó, gyermek nélküli házaspár 164 m2-es családi háztartás teljes megtervezése. 

Ez a felkérkező megbízóim teljes körű egészséges barátságos bíztak rám, szabad kezet kaptam mindenben. Célom volt, hogy XXI. századi, kortárs és hosszú távú minőségi lakberendezési barátság végezzek. 

Mont Noir elegancia.

Középkorú házaspárnak terveztem meg egy 15 négyzetméteres hálószobáját az elegancia jegyében. Erre kiváló választás az olasz Alf Italia által gyártott Mont Noir bútor család. Kényelem, elegancia ...

Média fal.

Fiatal pár kért, így a tervezzek nekik a meglévő lakásukba az egy tárolásra megfelelő média falat. Szürke és magasfényű fehér színeket használó kérésükre. 

Homlokzati terv.

Nem szokványos feladatra kértek meg ügyfeleim .... meg kellett terveznem újonnan építeni a családi házat külső homlokzati részét. Építészeti tudásomat elővéve, egy modern, könnyű parancsoló ház külső javult terveznem, ügyfeleim örömére. 

Provence stílusban megálmodott családi ház.  

Nagyon örültem fel a felkérésnek, mert nem mindennapi stílusban kellett dolgoznom, egy új pár új újonnan épült a családi ház belsőépítészeti egészséges bízták rám. Kérésük volt, hogy Provence és vidéki stílus jegyek megtalálhatóak legyenek az egész házban. Meleg, otthonos, egyedi enteriőrt sikerült megalkotnom, megbízóim nagy örömére! 

 

Modern elegancia 

Fiatal pár új építésű otthonuk belsőépítészeti terveit készítettem el, személyes igényekre szabva. Szeretik egy barna árnyalatát, így egy ház nappali, konyha részébe becsempésztem ezt a színt, kiegészítve modern, fiatalos világos szürkés, pasztell árnyalatokkal. 

 

Klasszikus Art Deco stílusban megálmodott családi ház.  

Diósdligeten, fiatal pár első közös otthonuk belsőépítészeti tervezésével bíztak meg, klasszikus Art Deco stílusban. Színekben és anyagokban a kortárs elemeket alkalmazzák, fontos volt és használhatók, és az egyedileg tervezve megnézheted a nagy részét. Kifinomult, elegáns otthont álmodtam meg egy fiataloknak. 

 

Sicis, az örök elegancia. 

A Mindig vágyam volt, így egy legkedvesebb gyártóm termékit betudjam, hogy terveznéd meg otthonát. Ez a legtöbb meg valósult. Számomra a Sicis, az örök eleganciát képviseli. 

 

2019 Év fürdőszobája pályázat

2019-ben jelentkeztem az Év fürdőszoba pályázatra, ahova 3 munkámat van. Mindegyik fürdőszobát az innováció jegyében terveztem, két, számomra fontos gyár termékeket, burkolatai választott fürdőkbe: Porcelanosa és a FAP. 

 

Sicis hálószoba 

Számomra a Sicis, egy legmagasabb esztétikai élményt nyújtó burkolatok egyike. Számtalan szín és forma jellemzi, de legfőképp az elegancia. Hálószoba tervezeten minden egyes anyag, burkolat, bútor a Sicis gyár termékei.  

 

Magas tér, modern enteriőr

Mindig örömmel töltötték el, amikor a fiatal páros megkérnek életük első otthonának a belsőépítészeti megtervezésére. Nagy felelősség minden látben.Ebben a munkában egy betonhatás, a modern szürke színek, a melegséget adó fa hangulatával ötvözve egy időtálló, stílusos otthont alkottam meg, ahogy az ügyfeleim elképzelték. 

 

Németországi távmunka

A németországi élő kedves házaspár keresett meg, hogy hamarosan épüljön házba, amikor belsőépítészeti terveit készítik el. Ezután a távvezérlők segítenek az építkezésen.Kérésüknek minden egyedülálló igazgatója, modern, szürke -fehér színű megjelenésével kellene létrehozni. 

 

PW CMS 1.4.71 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése

elérhetőségem

  +36/20 978-22-95

  kriszta.design@gmail.com

több infó

A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem