ORSZÁGOS Style & Draw enteriőr tervezési pályázatra megtervezett családi házam

közzétéve: 2018. október 29., hétfőBlog

Ebben az évben is az OtthonNeked meghirdette ORSZÁGOS Style & Draw enteriőr tervezési pályázatát építészeknek, belső építészeknek és lakberendezőknek. Úgy gondoltam, megmérettetem magam a neves szakmai zsűri előtt.

Az Otthonneked Style & Draw enteriőr tervezési pályázatán 2018-ban az egyik legnagyobb kihívást kaptuk, ami nem más, mint a  tervezők saját otthonának megtervezése. Ez tükrözi leginkább egy belsőépítész saját egyéniségét, stílusát, értékrendjét és szakmai tudását.

A házbelső kialakításában az elegáns, kifinomult, visszafogott kortárs építészeti stílus követtem. A kevesebb néha több elvét szeretem alkalmazni munkáim során.

a 94 m2-es, 3 főre tervezett családi ház alaprajza

A három tagú családom részére megtervezett ház  94,35 m2 alapterületű lakóterületet, hozzá tartozó 21,78 m2 garázst és egy különleges 12,32 m2 Alukov téli kerttel terveztem meg.

 

Természetesen egy ilyen komoly, országos enteriőr pályázatra nem elég pár képet benyújtanom, hanem (mint ahogy ügyfeleimnek is teszem), a felhasznált bútorokról, kárpitokról pontos leírást kellett adnom, és a szükséges dokumentációkat is el kellett készítenem, amit következő bejegyzésemben osztok meg veletek.

update

a belsőépítészeti tervdokumentációt a következő bejegyzésemben tekintheted meg

 

Oszd meg ismerőseiddel!

elérhetőségem

  +36/20 978-22-95

  kriszta.design@gmail.com

több infó

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem